Homepage Casa Real
Website van Casa Reale in Spanje

Tarieven en beschikbaarheid Casa Reale

Voor beschikbaarheid en reserveringen verwijzen wij u door naar Micazu.

Het beheer van de accommodatie is in handen van Damita PMC, gerund door Herman Verbrugge. Hij spreekt vloeiend Spaans, Engels en Nederlands en zijn uw aanspreekpunt ter plaatse. Van hen ontvangt u een ontvangstpakket als u arriveert en zij zorgen ervoor dat het u aan niets ontbreekt tijdens uw vakantie. Tevens kunnen zij zorgen voor waardevolle reistips en eventuele excursies.

De zogenaamde wisseldag is voor op zaterdag. Voor 10.00 uur verlaten de gasten de accommodatie en vanaf 15.00u is de accommodatie beschikbaar. Prijzen zijn voor 1 week voor 1-8 personen. De prijs in het hoogseizoen van €2395 is een totaal prijs hier is geen extra toeslag Bedlinnen en handoeken €19 per persoon voor 1 week. Handoeken voor bij het zwembad en strand zelf meenemen. Eindschoonmaak €195

Buiten het hoogseizoen en de schoolvakanties om is het ook mogelijk als u met minder dan 8 personen komt de villa voor 4 of 6 personen te huren voor een aangepast tarief.

Indien u de wens heeft om af te wijken van de week tot week planning, verzoeken wij u een bericht te sturen met de gewenste data. Met name buiten het drukke hoogseizoen om zijn er zeker mogelijkheden.

Neem voor verdere informatie contact op met Dhr. J. van Nieuwkoop, j.van.nieuwkoop@casareale.nl of telefoonnummer 06-17142715.

Betalingstermijn:
Bij reservering dient u per direct 25% van de totale huursom aan te betalen, welk bedrag minimaal 10 weken voor aanvang van de huurperiode door Casa Reale ontvangen dient te zijn. Indien de vertrekdatum binnen deze 10 weken gelegen is, dient de volledige huursom direct bij reservering voldaan te worden.

De huurbedragen dienen betaald te worden aan
J. van Nieuwkoop
Anthony Fokkerlaan 8
2171 RA Sassenheim
ovv de huurperiode
Bankrekening nummer ABN-AMRO 43.83.04.012 (NL20ABNA 0438304012)

Bij annulering wordt de 25% aanbetaling nimmer teruggestort. Tevens brengen wij €500 borg in rekening, welk bedrag na de huurperiode wordt teruggestort indien er geen schade is ontstaan in of rond het huis.

Wij adviseren u naast de reisverzekering een annuleringsverzekering af te sluiten!

Lees de Algemene Voorwaarden.